Pe 06.12.1920 se năştea Ionel Coman.

Formular Incidente și Accidente Montane
678 vizualizări


  • Formular Incidente și Accidente Montane
  • Poze (1)
  • Comentarii (0)
adăugat de Ad Min la data de 23.11.2020
editat de Ad Min la data de 23.11.2020

Formular Incidente și Accidente Montane


 Formular Incidente și Accidente Montane Completare chestionar accidente:Prelucrare răspunsuri de către minte9.com:


Vezi linkul cu răspunsurile bulk la chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_gEW1LwebIOIz6YQqY-hm1FomB3izFZNub2YfhdffvBuCbw/viewanalytics

Categorii: accidente  |  munte  |  alpinism  |  escaladă  |  drumeție

Poze


alt

Comentarii
Trasee parcurse recent în ţară

Valea Seacă a Caraimanului 2A

Varietatea şi frecvenţa obstacolelor ce se desfăşoară pe un parcurs relativ lung, fac din Valea Seacă a Caraimanului unul dintre cele mai indicate itinerarii de tranziţie de la ascensiunea văilor cu caracter alpin la aceea a vîrfurilor, crestelor şi micilor pereţi de abrupt. Acelaşi traseu constituie, pentru căţărătorii pregătiţi, o arteră de pătrundere directă şi uşoară la baza itinerariilor din Ţancul Uriaşului şi Peretele Sudic al Picăturii.
    Andrei Badea - 30.11.2021

Valea Ţapului 1B, 3c/3c+

Parcursul, întrerupt de numeroase săritori şi rupturi de pantă şi, în general, stîncos, imprimă Văii Ţapului un accentuat caracter alpin. Ascensiunea directă a văii, mai cu deosebire între cota 1900 şi Brîul cu Jnepeni, este dificilă; în schimb, traseul indirect, care urmează coastele din dreapta firului (cum urcăm), iar, în final, faţa dintre firele superioare, deşi foarte înclinat, se escaladează fără dificultăţi.
    Marian Anghel & Ruxandra Valcu - 28.11.2021

Valea Comorile Brânei 1A

Unul dintre firele Văii Comorilor care brăzdează abruptul Jepilor Mici la sud de Claia Mare şi care intersectează Brâul Mare al Jepilor (Brâul lui Raducu).
    Cosmin - 28.11.2021